• header-speciaal-transport-1.jpg

Heavy Lifting

Heavy lifting vormt een belangrijke specialisatie van HEBO Maritiemservice. Of het nu gaat om het inhijsen van brugdelen, het installeren van laadarmen, het plaatsen van tanks of de overslag van stukgoed, onze ijzersterke combinatie van hoogwaardig hijsmaterieel en onze gespecialiseerde teams zorgen voor een goede voorbereiding en veilige uitvoering van uw opdracht.

Heavy lifting volgens onze maatstaven

Heavy lifting vraagt om een goede voorbereiding van een project. Onze drijvende bokken en kraanpontons zijn zo geconstrueerd dat heel Europa over de binnenwateren bereikbaar is. Mocht het project om een andere oplossing vragen dan kunnen we één van onze rups/mobiele kranen op een ponton plaatsen en u op die manier van dienst zijn.

Bij ons bent u verzekerd van:

  • Hoogwaardig en modern hijsmaterieel.
  • De beste maatwerkoplossing voor uw project
  • Veilige en milieuvriendelijke oplossingen voor uw opdracht
  • Snelle levering, binnen budget.
  • Specialistische teams met jarenlange ervaring in heavy lifting.
  • Moderne kraanpontons voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden.

Uiteraard verzorgen we voor u alle benodigde engineering zoals hijstekeningen en stabiliteitsberekeningen. Op deze manier nemen we u alle zorg uit handen, vanaf de allereerste voorbereiding tot de begeleiding van de hijswerkzaamheden op locatie, dat is heavy lifting volgens onze maatstaven.

Heavy lifing met ervaren teams

Wij zijn er van overtuigd dat heavy lifting vraagt om mensen die veilig werken, innoveren en altijd op zoek zijn naar de meest hoogwaardige en technische oplossingen. Daarom trainen, ondersteunen en begeleiden we onze mensen om het beste in onze bedrijfstak te zijn. Zo kunnen we onze klanten hoogwaardige heavy lift oplossingen bieden en extra toegevoegde waarde leveren op cruciale momenten.

Vraag meteen een offerte aan voor heavy lifting ››

team-hebo-maritiemservice-niels-reyngoudt.png

Niels Reyngoudt

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 21 13 50 52 
n.reyngoudt@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

thumbnail-materieel-multifunctionele-vaartuigen-hebo-cat-6.jpg

Multifunctionele vaartuigen

Onze multifunctionele vaartuigen zijn onze grootste trots. Elk vaartuig in onze vloot is uniek en heeft zijn eigen bijzondere features.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzel en weegtechniek

We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Pontons

Onze pontons worden veelvuldig ingezet bij speciale transporten of als drijvende plateau’s bij onderhoudswerkzaamheden of evenementen.

Scroll naar boven