• header-dienst-bergingen.jpg

Bergingen

Bergingen op en rondom het water zijn voor HEBO Maritiemservice een dagelijkse bezigheid. U kunt ons inschakelen voor het verwijderen van wrakken, het vlottrekken of bergen van schepen en het bergen van ankers of verloren lading. Als bergingsbedrijf ondersteunen wij u bij het complete bergingstraject, inclusief het bijbehorende engineeringswerk, voorbereidend onderzoek of duikwerk.

Bergingsbedrijf met een grondige aanpak

Wij noemen onszelf geen bergingsbedrijf, maar we zijn het wel! We doen alleen nét iets meer dan alleen bergen. Als maritieme dienstverlener hebben we jarenlange ervaring met bergingswerkzaamheden. In combinatie met onze kennis en kunde op het gebied van engineering, transport en hijswerk is élke bergingsklus bij ons in juiste handen.

Wij voeren de volgende soorten bergingen uit:

  • Vlottrekken van vastgelopen schepen
  • Bergen van (gedeeltelijk) gezonken schepen
  • Opsporen en bergen van ankers of overige verloren lading
  • Verwijderen van wrakken en overige opstakels uit de vaarwateren

Naast deze bergingsactiviteiten verzorgen we ook het verdere verloop van uw project zoals het uitvoeren van speciaal transport of oliebestrijdingswerkzaamheden.

Ook voor onderzoek of het bergen van auto’s en ankers

We verzorgen niet alleen het bergen van schepen of wrakstukken, maar ook van kleinere voorwerpen zoals auto’s, containers, ankers of visnetten. Wilt u een object onder water zoeken?
Dan maken wij gebruik van onze speciaal hiervoor ingerichte bergingsvaartuigen voorzien van sonar. Hiermee kunnen we de objecten onder water opsporen, en eventueel met assistentie van één van onze professionele duikpartners aansluitend bergen.

Bergingsbedrijf met tál van specialisten

We werken met ons eigen personeel en vaste partners. Samen vormen zij een gedreven team met adviseurs, consultants, bergingsleiders, naval architects, duikers en bergers. Soms hebben we al deze specialisten nodig, soms slechts een deel van hen. De belangrijkste vraag voor ons: hoe kunnen we de klant een veilige, betaalbare en snelle oplossing bieden die past bij zijn unieke bergingsopdracht? Die aanpak, gecombineerd met ons specialistische materieel, maakt ons een gewaardeerd bergingsbedrijf binnen heel Europa.

Vraag meteen een offerte aan voor uw bergingsklus ››

team-sjabloon.png

Joppe Dietz

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 28 88 87 74 
j.dietz@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

thumbnail-materieel-multifunctionele-vaartuigen-hebo-cat-6.jpg

Multifunctionele vaartuigen

Onze multifunctionele vaartuigen zijn onze grootste trots. Elk vaartuig in onze vloot is uniek en heeft zijn eigen bijzondere features.

thumbnail-materieel-voertuigen-1e-lijn-calamiteiten-terreinwagen-1.jpg

Voertuigen

Bij HEBO Maritiemservice beschikken we over een uitgebreid wagenpark met diverse calamiteitenvoertuigen, werkbussen en terreinwagens.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Uitrusting

Van speciale safety- of vacuüm units tot hogedrukpompen, olieveegarmen of aanhangwagens. Met onze ruime uitrusting zijn we op alles voorbereid.

Scroll naar boven