• header-speciaal-transport-1.jpg

Vijzel- en weegtechniek

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Sledesysteem

800 Ton slede systeem.

Bekijk ››
dienst-materiaal-sjabloon.jpg

HEBO-Car

Zelfrijdende speciaal transport wagen met een hefcapaciteit tot 70 Ton.

Bekijk ››
dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzelsysteem

HEBO beschikt over een vijzelsysteem met een capaciteit tot maximaal 8000 Ton.

Bekijk ››

Vijzel- en weegtechniek

HEBO Maritiemservice is specialist in vijzelen en wegen. We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

Met onze geavanceerde weeg- en meetsystemen kunnen we bovendien het gewicht en het zwaartepunt van grote constructies zeer nauwkeurig vaststellen. Onze vijzel- en weegtechniek wordt voornamelijk in-house toegepast.

Bent u benieuwd of we ook úw object kunnen vijzelen of wegen?

Zwaartepuntbepaling

HEBO Maritiemservice kan de massa en het zwaartepunt van een constructie of schip vaststellen. In veel gevallen gebruiken we deze gegevens als basis voor een vervolgtraject. Bijvoorbeeld omdat we het schip of de constructie gaan hijsen of omdat we de juiste hijs- en transportmiddelen willen selecteren.

Hoe werkt zo’n zwaartepuntbepaling?

Wij voeren een zwaartepuntbepaling uit met behulp van drie of vier krachtopnemers met een grote capaciteit. Deze krachtopnemers plaatsen we met hulpstukken en oplegdelen onder de constructie. Daarna voeren we een meting uit en maken we de benodigde berekeningen voor het bepalen van het zwaartepunt. Na afloop ontvangt u een officieel meetcertificaat. En wij? Wij gebruiken deze gegevens voor het eventuele verdere verloop van de klus. Bijvoorbeeld omdat we het object gaan hijsen of transporteren.

Ook een zwaartepuntbepaling laten uitvoeren?

Neem contact met ons op voor meer informatie ››

team-hebo-maritiemservice-gertjan-peelen.png

Gertjan Peelen

Aanspreekpunt
+31 (0)6 12 74 04 90 
g.peelen@hebo.eu

Scroll naar boven