• header-speciaal-transport-1.jpg

Engineering

Kiest u voor HEBO, dan bent u verzekerd van een perfecte voorbereiding, waar goed over is nagedacht! Wij voorzien de complete engineering voor zowel horizontaal als verticaal transport. Complexe heavy lift of transportklussen worden tot in het kleinste detail uitgewerkt. Stabiliteitsberekeningen, zeevasting en sterkteberekeningen, roll-on /roll-off berekeningen, hijs en transportplanen maar ook 3d tekeningen en FEM analyse behoren tot de mogelijkheden.

Stabiliteit berekenen

Inzicht in de stabiliteit van een ponton / drijvend hijswerktuig is enorm belangrijk. Een ponton moet immers onder verschillende lastcombinaties zijn stabiliteit kunnen behouden. Daarom beschikken wij over speciale software (GHS) waarmee we de stabiliteit van pontons of koppeldekschuiten kunnen berekenen. Deze berekeningen helpen ons bij het adviseren van het juiste ponton voor uw werkzaamheden en/of belastingcombinatie. Onze berekeningen gaan uit van de geldende internationale regelgeving voor transport over zee en binnenwater.

(standaard DNVGL Noble Denton Guidelines for Marine Transportations)

Software:

AutoCAD / SolidEdge / GHS / SCIA engineer

Gebruikmaken van onze engineeringskennis? Vraag een offerte aan ››

Bjorn Bouwens

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 23 50 52 01
b.bouwens@hebo.eu

Materieel

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Pontons

Onze pontons worden veelvuldig ingezet bij speciale transporten of als drijvende plateau’s bij onderhoudswerkzaamheden of evenementen.

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzel- en weegtechniek

We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

thumbnail-materieel-sleepboten-en-duwboten-catharina-11.jpg

Sleepboten en duwboten

Wat voor uitdaging u ook voor ons heeft, wij hebben gegarandeerd een duw- of sleepboot waarmee we uw klus kunnen klaren.

Certificeringen

VCA HEBO MaritiemservicePrestatieladder HEBO Maritiemservice

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Youtube HEBO MaritiemserviceFacebook HEBO MaritiemserviceTwitter HEBO Maritiemservice

Contact

Stouweweg 17 – 19
8064 PD  ZWARTSLUIS
Telefoon +31 (0)38 - 38 68 180
E-mail info@hebo.eu

Stores: +31 (0)6 - 650 706 63

Scroll naar boven