• header-dienst-emergency-response.jpg
  • header-dienst-emergency-response-2.jpg
  • header-dienst-emergency-response-3.jpg

Emergency Response

Een vastgelopen tanker, een passagiersschip in problemen, een vrachtschip dat dreigt te zinken; HEBO Maritiemservice heeft een snelle een effectieve oplossing voor élke emergency. Onze teams staan 24/7 paraat om uw noodsituatie binnen no-time om te zetten in een situatie die 100% onder controle is.

Specialistisch team en materieel

Onze specialistische emergency response team beschikt over een schat aan kennis en ervaring. Al sinds de oprichting van HEBO Maritiemservice grijpen we in bij tal van noodsituaties. Hierdoor weten we als geen ander wat er nodig is om een calamiteit 100% onder controle te krijgen. Ons emergency response team beschikt over de juiste mindset en tál van specialistische middelen om snel en effectief in te grijpen bij noodsituaties.

Investeren wordt besparen

Wij beschikken over alle kennis en know-houw om de juiste beslissing te nemen in de verschillende fases van een noodsituatie. Met een effectief plan van aanpak zorgen we voor een optimale risicominimalisatie en kunne we schade aan personen, milieu en materiaal zoveel mogelijk voorkomen. Investeren in ons emergency response team betekend flink besparen op ongewenste schadeposten.

Op zoek naar een partij die 24/7 klaarstaat bij calamiteiten?

Maak een afspraak met ons! Of bel (038) 38 68 180 bij spoed ››

Stefan van 't Land

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 12 74 09 79
s.land@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-multifunctionele-vaartuigen-hebo-cat-6.jpg

Multifunctionele vaartuigen

Onze multifunctionele vaartuigen zijn onze grootste trots. Elk vaartuig in onze vloot is uniek en heeft zijn eigen bijzondere features.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Uitrusting

Van speciale safety- of vacuüm units tot hogedrukpompen, olieveegarmen of aanhangwagens. Met onze ruime uitrusting zijn we op alles voorbereid.

thumbnail-materieel-voertuigen-1e-lijn-calamiteiten-terreinwagen-1.jpg

Voertuigen

Bij HEBO Maritiemservice beschikken we over een uitgebreid wagenpark met diverse calamiteitenvoertuigen, werkbussen en terreinwagens.

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

Certificeringen

VCA HEBO MaritiemservicePrestatieladder HEBO Maritiemservice

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Youtube HEBO MaritiemserviceFacebook HEBO MaritiemserviceTwitter HEBO Maritiemservice

Contact

Stouweweg 17 – 19
8064 PD  ZWARTSLUIS
Telefoon +31 (0)38 - 38 68 180
E-mail info@hebo.eu

Stores: +31 (0)6 - 650 706 63

Scroll naar boven