Over ons

Benieuwd naar het ontstaan van HEBO Maritiemservice en de manier waarop we tegenwoordig te werk gaan? Maak kennis met onze geschiedenis en ontdek hoe wij vandaag de dag garant staan voor de allerbeste oplossingen.

Geschiedenis in een notendop

HEBO Maritiemservice werd in 1989 opgericht door Henk Bonsink. Wat begon als een algemeen sleep- en klussenbedrijf groeit langzaam uit tot een maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord. Jarenlang opereert HEBO vanuit woonplaats ‘Zwartsluis’, maar in het jaar 2010 komt daar ook een locatie in Rotterdam bij. De groei van het bedrijf gaat in rap tempo door en in 2014 is ook de vestiging in Mulheim (DU) een feit. In diezelfde periode draagt Henk het bedrijf over aan zoons Gerrit en Wiebbe. Tegenwoordig zetten zij het levenswerk van hun vader vol ondernemingslust voort met specialistische diensten en het beste materieel.

Onze passie

Bij HEBO Maritiemservice hebben we één grote passie: de allerbeste oplossing bieden. Of het nu gaat om calamiteitenbestrijding, speciale transporten of heavy lifting; wij willen de beste in de markt zijn. Dit streven naar perfectie vind je overal in ons bedrijf terug. Van het management tot de teams op de locatie. Ons team is gedreven, wil een optimaal resultaat behalen en gaat net zo lang door tot het lukt. Om aan onze eigen hoge maatstaven te voldoen, blijven we investeren in specialistisch en innovatief materieel. Als een klant voor ons kiest moet hij één zekerheid hebben: “bij HEBO krijg ik de allerbeste oplossing.”

Bekijk al onze diensten ››

Interesse in een samenwerking met ons?

Maak een afspraak!
Scroll naar boven