• header-dienst-vijzelen-1.jpg
  • header-dienst-vijzelen-2.jpg

Vijzelen

Het vijzelen van een schip of grote constructie is zeer specialistisch werk. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen synchroon hefsysteem en onze traditionele hydraulische vijzels. In combinatie met ons vakkundige team zijn we in staat om zeer precies te positioneren en te vijzelen. Ongeacht de constructie of de gehanteerde vijzelmethode.

Vijzelen 2.0

Voorafgaand aan elke vijzelopdracht stellen we een gedegen plan op voor het vijzelen van de constructie. We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem. Met dit systeem kunnen we objecten recht omhoog of omlaag vijzelen met volledige controle op de cilinders. Hierdoor speelt de positie van het zwaartepunt geen enkele rol binnen het hefproces. Bovendien kunnen we tot duizenden tonnen vijzelen, tot de millimeter nauwkeurig. Dat maakt het synchroon hefsysteem zeer geschikt voor complexere vijzelopdrachten.

Vijzelen én gerelateerde activiteiten

Het traditionele vijzelen van constructies vraagt om een gedegen kennis van zwaartepuntbepaling. Ook de nodige kennis van heavy lifting is in veel gevallen van groot belang. Juist op dat vlak bewijst HEBO Maritiemservice zichzelf als betrouwbare partner. Dankzij onze brede technische kennis kunnen wij het complete traject faciliteren. Van voorbereiding tot engineering en daadwerkelijke uitvoering.

Vraag meteen een offerte aan voor vijzelen ››

Gertjan Peelen

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 12 74 04 90
g.peelen@hebo.eu

Materieel

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzel- en weegtechniek

We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

Certificeringen

VCA HEBO MaritiemservicePrestatieladder HEBO Maritiemservice

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Youtube HEBO MaritiemserviceFacebook HEBO MaritiemserviceTwitter HEBO Maritiemservice

Contact

Stouweweg 17 – 19
8064 PD  ZWARTSLUIS
Telefoon +31 (0)38 - 38 68 180
E-mail info@hebo.eu

Stores: +31 (0)6 - 650 706 63

Scroll naar boven