• header-dienst-testpontons-en-testgewichten-2.jpg

Loadtesten

Het leveren van testgewichten voor het testen van scheeps- en landkranen is één van de specialisaties van HEBO Maritiemservice. Of het nu gaat om een loadtest voor controle of het overloadtesten voor de periodieke certificering, wij hebben hiervoor alle specialisaties in huis.

Testgewichten

HEBO Maritiemservice beschikt over 14 stuks geijkte testgewichten, variërend in gewicht van 6 tot 30 ton per stuk.
Bij deze testgewichten zijn hijsframes leverbaar zodat we vaste en gecertificeerde testgewichten tot 400 Ton kunnen leveren. In samenwerking met onze partners kunnen we ook loadcells en waterzakken leveren, zodat voor iedere testklus een passende oplossing kan worden geboden.

Testpontons

We beschikken over 9 testpontons variërend in capaciteit vanaf 50 tot 6000 Ton testgewicht. Deze pontons zijn voorzien van eigen rigging zodat u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt.
Met onze eigen duwboten en (zeegaande) sleepboten kunnen we de testpontons langszij uw schip of kade aanleveren. Met onze ervaren supervisors, ballast-engineers en ballastcrew verzorgen we alle werkzaamheden op locatie.

Van voorbereiding tot uitvoering

Vooraf wordt een “loadtest manual” opgesteld wat ter goedkeuring naar de Class Surveyor wordt verstuurd. Hierin worden de werkzaamheden omschreven en zijn de voorlopige ballastberekeningen opgenomen.
Op locatie wordt door onze ervaren ballast-engineers met behulp van gecertificeerde software, zoals GHS, het testgewicht onderbouwd.

Zoals het een maritiem dienstverlener betaamd verzorgen wij het complete pakket van engineering, ballasten, supervisie tot aan verzekering. Op deze manier bent u als opdrachtgever volledig ontzorgd en kunt u de werkzaamheden met een gerust hart aan ons gespecialiseerde team overlaten.

Maak een afspraak met ons! Of bel (038) 38 68 180 bij spoed ››

Niels Reyngoudt

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 21 13 50 52
n.reyngoudt@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-multifunctionele-vaartuigen-hebo-cat-6.jpg

Multifunctionele vaartuigen

Onze multifunctionele vaartuigen zijn onze grootste trots. Elk vaartuig in onze vloot is uniek en heeft zijn eigen bijzondere features.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Uitrusting

Van speciale safety- of vacuüm units tot hogedrukpompen, olieveegarmen of aanhangwagens. Met onze ruime uitrusting zijn we op alles voorbereid.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Voertuigen

Bij HEBO Maritiemservice beschikken we over een uitgebreid wagenpark met diverse calamiteitenvoertuigen, werkbussen en terreinwagens.

thumbnail-materieel-snelle-vaartuigen-hebo-tender-3.jpg

Snelle vaartuigen

Tijdens calamiteiten maken wij veel gebruik van onze Cap 300 en 400 bijboten. Klein, wendbaar en voldoende ruimte voor extra bevoorrading of mankracht.

Scroll naar boven