• header-speciaal-transport-1.jpg
  • header-dienst-speciaal-transport-2.jpg
  • header-dienst-speciaal-transport-3.jpg
  • header-dienst-speciaal-transport-4.jpg

Speciaal transport

HEBO Maritiemservice is uw wereldwijde partner op het gebied van transport. Onze “core business” is het transport over zee en binnenwater, maar ook transport over land kunnen we desgewenst verzorgen.
Wij verzorgen de meest complexe transportopdrachten, zoals het transport van brugdelen, tanks, jachten, scheepscasco’s en grote offshore constructies.

Speciaal transport begint bij een goed plan

Wij geloven dat een weldoordacht plan de basis vormt voor elk speciaal transport. Voorafgaand aan ieder transport inventariseren we de transportmogelijkheden en de daarbij mogelijke risico’s en zorgen dat we op alle mogelijke scenario’s zijn voorbereid. In combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen we keer op keer een effectieve en veilige aanpak garanderen. Onze vakkundige transportspecialisten verzorgen niet alleen het transport zelf, maar ook de benodigde engineering, onderhouden contacten met overheden, verzorgen vergunningen en ook de eventuele scheepvaart/transportbegeleiding hebben we in eigen beheer.

Het juiste materieel voor élk transport

Een succesvol speciaal transport valt of staat met de juiste middelen. Daarom beschikt HEBO over een grote hoeveelheid materieel dat we kunnen inzetten bij transportopdrachten van uiteenlopende aard. Dient er RoRo geladen te worden dan beschikken we over eigen RoRo kleppen, pompen en overig hulpequipment. Worden er zware stukken aan dek geladen en wordt het vervolgens over zee getransporteerd? Onze engineers nemen u alle zorgen uit handen en verzorgen in overleg met de surveyor alle benodigde berekeningen en tekeningen. Tevens verzorgen we in eigen huis het ontwerp en daadwerkelijke productie van de zeevasting.

We blijven innoveren en investeren om u doorlopend de allerbeste en meest innovatieve oplossing te bieden voor uw speciaal transport. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en eigentijdse oplossing.

Vraag meteen een offerte aan voor speciaal transport ››

team-sjabloon.png

Erik van der Ende 

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 11 00 82 16 
e.vanderende@hebo.eu

Materieel

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Pontons

Onze pontons worden veelvuldig ingezet bij speciale transporten of als drijvende plateau’s bij onderhoudswerkzaamheden of evenementen.

thumbnail-materieel-sleepboten-en-duwboten-catharina-11.jpg

Sleepboten en duwboten

Wat voor uitdaging u ook voor ons heeft, wij hebben gegarandeerd een duw- of sleepboot waarmee we uw klus kunnen klaren.

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzel- en weegtechniek

We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

Scroll naar boven