• header-dienst-oil-spill-response.jpg
  • header-dienst-oil-spill-response-2.jpg
  • header-dienst-oil-spill-response-3.jpg
  • header-dienst-oil-spill-response-4.jpg
  • header-dienst-oil-spill-response-5.jpg
  • header-dienst-oil-spill-response-6.jpg

Oil Spill Response

Olie- en chemicaliënbestrijding is een belangrijke specialiteit van HEBO Maritiemservice. Dag en nacht staan onze speciaal opgeleide “oil spill response teams” klaar om in te grijpen bij grote en kleinere incidenten. En dat met het meest geavanceerde materieel uit de markt.

Specialistisch team en materieel

Wij beschikken over een reeks innovatieve oliebestrijdingsvaartuigen, stuk voor stuk uitgerust met de meest geavanceerde technieken. Hiermee kunnen we snel en efficiënt vervuiling opvangen of schadelijke stoffen van het water scheiden. Ter ondersteuning maken we gebruik van diverse absorptiematerialen en gespecialiseerde oil spill control producten zoals olie-kerende schermen.

Onze ervaren incident coördinatoren zijn voor u het aanspreekpunt op de incidentlocatie, en onderhouden voor u alle contacten met verzekeraars, experts en vertegenwoordigers van de autoriteiten.

Onze kracht? Ons snelle ingrijpen en sterke focus op behoud van het milieu.
Op zoek naar een partij die 24/7 klaarstaat bij calamiteiten?

Maak een afspraak met ons! Of bel (038) 38 68 180 bij spoed ››

Stefan van 't Land

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 12 74 09 79
s.land@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-multifunctionele-vaartuigen-hebo-cat-6.jpg

Multifunctionele vaartuigen

Onze multifunctionele vaartuigen zijn onze grootste trots. Elk vaartuig in onze vloot is uniek en heeft zijn eigen bijzondere features.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Uitrusting

Van speciale safety- of vacuüm units tot hogedrukpompen, olieveegarmen of aanhangwagens. Met onze ruime uitrusting zijn we op alles voorbereid.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Voertuigen

Bij HEBO Maritiemservice beschikken we over een uitgebreid wagenpark met diverse calamiteitenvoertuigen, werkbussen en terreinwagens.

thumbnail-materieel-snelle-vaartuigen-hebo-tender-3.jpg

Snelle vaartuigen

Tijdens calamiteiten maken wij veel gebruik van onze Cap 300 en 400 bijboten. Klein, wendbaar en voldoende ruimte voor extra bevoorrading of mankracht.

Scroll naar boven