• header-dienst-breakbulk-1.jpg
  • header-dienst-breakbulk-2.jpg
  • header-dienst-breakbulk-3.jpg

Breakbulk

Breakbulk of projectlading vraagt telkens opnieuw om een unieke aanpak. Geen enkele projectlading is immers hetzelfde. Onze grote uitdaging? Elke klant de veiligste en financieel aantrekkelijkste oplossing bieden, geheel afgestemd op het unieke soort lading. En dat over de hele wereld.

Breakbulk - overslag

Met onze drijvende bokken en kraanpontons kunnen wij iedere vorm van breakbulk hijsen. Of het nu gaat om het hijsen van motoren, thrusters, transformatoren of betondelen, voor iedere vorm van overslag hebben we de optimale oplossing.

Breakbulk - transport

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn biedt HEBO Maritiemservice ook het zeetransport tussen verschillende zeehavens aan. In veel gevallen kunnen we het voor- of na- transport verzorgen met behulp van onze pontons en kunnen we het laden of lossen uitvoeren met behulp van onze drijvende bokken en kraanpontons.

We beschikken over een wereldwijd netwerk met partners, op deze manier kunnen we u een scherpe totaaloplossing bieden voor transporten wereldwijd, en heeft u één aanspreekpunt voor het complete transport.

Vraag meteen een offerte aan voor uw breakbulk ››

team-sjabloon.png

Erik van der Ende 

Aanspreekpunt
+31 (0) 6 11 00 82 16 
e.vanderende@hebo.eu

Materieel

thumbnail-materieel-drijvende-bokken-hebo-lift-7.jpg

Drijvende bokken

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

thumbnail-materieel-sleepboten-en-duwboten-catharina-11.jpg

Sleepboten en duwboten

Wat voor uitdaging u ook voor ons heeft, wij hebben gegarandeerd een duw- of sleepboot waarmee we uw klus kunnen klaren.

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Pontons

Onze vloot is niet alleen geschikt voor het verrichten van hijswerk, maar ook voor andere maritieme taken. Voor elke klus hebben wij de juiste bok!

dienst-materiaal-sjabloon.jpg

Vijzel- en weegtechniek

We maken gebruik van traditionele hydraulische vijzels en ons eigen ontwikkelde synchroon hefsysteem om schepen en grote objecten te kunnen vijzelen.

Scroll naar boven